Extension - Gjuha shqipe opencart 1.5.5.1 Albanian

Extension Filter

Search

Categories

License

Version

Currency

Gjuha shqipe opencart 1.5.5.1 Albanian

Gjuha shqipe opencart 1.5.5.1 Albanian
opencart-shqip
Extension Name Gjuha shqipe opencart 1.5.5.1 Albanian Rating 1 2 3 4 5
License Commercial Votes 0
Price $30.00 Views 2416
Developer micako Sales 2
Date Added 26 March 2013 Request Support
Date Modified 16 June 2013 Report extension
Përkthim i opencart 1.5.5.1 (catalog+admin) në gjuhën shqipe. Për çdo ndihmë dhe sqarim kontaktoni me ne në alb.opencart@gmail.com

Marrim persiper krijimin dhe mirembajtjen e dyqanit tuaj.

Permban catalog+admin

Contact with us for help alb.opencart@gmail.com
You must buy a license to download this extension click here.
Download Name Compatibility Action
opencart 1.5.5.1 catalog+admin 1.5.5, 1.5.5.1 [ Download ]

Tags albanian, albania, gjuha, shqipe, shqip, perkthim, αλβανικα, αλβανια, alban, alb, al, sh, alba,

Hosted by Arvixe Web Hosting