Search found 46 matches

Search found 46 matches

Re: category images (still) not showing

As you can see from my admin the category image is correctly set, but in the page http://www.smallsigns.net/en/door-signs ... door-signs it doesn't show (it should be at bottom page first image at right)

Jump to post
  • Mon Nov 25, 2013 7:37 pm
  • Replies 6
  • Views 632
Re: category images (still) not showing

Sorry, I do not understand. Can you please explain the point?
Thank you
Ugo

Jump to post
  • Mon Nov 25, 2013 6:30 pm
  • Replies 6
  • Views 632
Re: category images (still) not showing

Hi
I have Version 1.5.4
See category page like this one:
http://www.smallsigns.net/en/ceramic-door-signs
Thank you

Jump to post
  • Mon Nov 25, 2013 5:45 pm
  • Replies 6
  • Views 632
category images (still) not showing

Hi, In the topic [0.7.9RC3] category images not showing at http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=30&t=2107 The following link - a solution posted by Qphoria - is broken: http://code.google.com/p/open-cart/issues/detail?id=84 When I click on it i get the following message: 403. That’s an error. Y...

Jump to post
  • Mon Nov 25, 2013 3:42 pm
  • Replies 6
  • Views 632
Re: Multi cart with plesk hosting

Hi
I have the same problem - did you solve it?
Thanks
Ugo

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 9:26 pm
  • Replies 4
  • Views 923
same problem: cannot add images!

I have the same problem as well, even after having cleaned the cache, set all image folders permissions to 777, using regular character names for images and checking all the suggestions from other forum posts on this issue. I think this is a big opencart problem and if I will not be to solve it I wi...

Jump to post
  • Sun Jun 02, 2013 5:47 pm
  • Replies 1
  • Views 230
Re: attach image file from Orders - Notify customer?

Hi,
I have hired an Indian programmer through freelancer.com. His name is Nammy - website: http://creativeitech.com/ - skype: creativeitech. He fixed an upload link from inside order history very quickly for $35.

Jump to post
  • Sun Apr 07, 2013 12:53 pm
  • Replies 2
  • Views 636
directory bypassed at second clic

Hi again, I made two installations: one in the root and one in a directory. When I open the site in the directory (http://www.root/dir/site) I clic on any link and remain under the /dir/ site, but when I click again I go to the http://www.root/site bypassing the /dir/ directory. The paths in the con...

Jump to post
  • Wed Mar 20, 2013 1:38 am
  • Replies 1
  • Views 101
adding a new store in a directory

Hi I have a bilingual/bizonal store. For geotargeting purpose I need to add a new store in a new directory (I do not want a subddomain). I would like to clone all the store and database in the new directory and then make the necessary changes there. Is it possible? May be a new oc installation? How?...

Jump to post
  • Mon Mar 18, 2013 5:39 pm
  • Replies 1
  • Views 101
Global Find & Replace for Description

Hi all,

Sometimes I have to make global little changes to the Category or Product description field and I must open every single page...
Is there a way to make those changes quicker? Like a find and replace tool or editing MYSQL files (which ones?)

Thank you,
Ugo

Jump to post
  • Fri Mar 08, 2013 5:23 pm
  • Replies 0
  • Views 103
Re: Removing the link from the last breadcrumb?

Only questions for this problem, but no answers so far...

Jump to post
  • Wed Feb 06, 2013 1:33 pm
  • Replies 53
  • Views 12444
No title & description tags for 2nd language in homepage

Hi, I have 2 languages installed and Seo tags working double for all pages but the homepage. As a result, my second language's homepage doesn't rank as expected in Google. I can edit title and description tags of category and product pages in both languages, however in my homepage (System > Settings...

Jump to post
  • Mon Jan 28, 2013 12:16 am
  • Replies 0
  • Views 107
Re: removing last breadcrumb link from category pages

Hi,
Thank you for your kind reply.
I did already change the 'default' to 'sellegance', but still last link remains in category and general site pages.
As for the wildcard, I do not know what it is.
Ugo

Jump to post
  • Mon Jan 14, 2013 8:38 pm
  • Replies 3
  • Views 416
removing last breadcrumb link from category pages

Hi,
Thanks to the qmod from this topic:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=58870 I removed the last breadcrumb link of product pages. however the qmod doesn't work with category pages.
How can I remove the last breadcrumb link from category pages as well?
Thank you
Ugo

Jump to post
  • Mon Jan 14, 2013 6:56 pm
  • Replies 3
  • Views 416
Re: How to create/duplicate a module?

sure, with payment module's name on it but I cannot integrate it to my payment provider as I do not know programming

Jump to post
  • Mon Jan 14, 2013 1:32 pm
  • Replies 173
  • Views 373614
product page on ipad3 bug

Hi, I have been told that the following is a general Opencart bug: When opening a product page using iPad3 and iPhone5, the page shows for a second and suddenly it becomes very big, so if you want to see it you have to resize the screen making it much smaller. I can supply on request a 2MB short vid...

Jump to post
  • Fri Jan 11, 2013 10:43 pm
  • Replies 0
  • Views 71
attach image file from Orders - Notify customer?

Hi, Is there a way to attach an image file (not the invoice) from Orders - Notify customer? After receiving an order (personalized signs at http://www.smallsigns.net ) I make a mockup and send to the customer for revision. It would be very fast to do this from the Orders page when updating order his...

Jump to post
  • Fri Jan 11, 2013 5:41 pm
  • Replies 2
  • Views 636
Re: How to create/duplicate a module?

Hi,
I made a clone as kindly instructed.
My local payment provider sent me an iframe code for redirect. Where I should insert it?
Many thanks in advance,
Ugo

Jump to post
  • Wed Jan 09, 2013 8:11 pm
  • Replies 173
  • Views 373614
Re: redirect 301 not working

Got it - this is the correct redirect for me:

Code: Select all

redirect 301 /oldfile.html http://www.mysite.net/newfile/?
(I just added /? at the end)

thank you
Ugo

Jump to post
  • Tue Jan 08, 2013 1:44 pm
  • Replies 3
  • Views 310
Re: redirect 301 not working

Please help me

I cannot loose all my old URLs SEO :)

Jump to post
  • Tue Jan 08, 2013 1:08 am
  • Replies 3
  • Views 310

Search found 46 matches