Search found 64 matches

Search found 64 matches

Re: Shipping charge missing from payment.

Is anybody else experiencing this?

Or has anyone got any clues as to where to look for the bug??

Or, or, can anyone recommend a commercial opencart expert that can fix it???

PLEASE? :-\

Jump to post
  • Wed May 06, 2015 9:57 pm
  • Replies 2
  • Views 204
Google Translate converts £GBP symbol to €Euro symbol!

Hi just had a customer query pricing. He is using Google Translate to read our UK site in German. All products with "Special" prices above £1,000.00 are displaying the "Special" price as a €Euro amount for example; £1,000.00 is displayed as €1,000.00. Prices below £1,000.00 are displayed in £GBP. Th...

Jump to post
  • Wed Feb 25, 2015 12:29 am
  • Replies 0
  • Views 369
Shipping charge missing from payment.

Hi occasionally we have an order come through which shows shipping charge has been included in the order. However when we reconcile the payment with whichever merchant service the customer has selected, the shipping charge has been excluded, leaving a shortfall. Merchants in use are Worldpay and Pay...

Jump to post
  • Fri Feb 06, 2015 9:36 pm
  • Replies 2
  • Views 204
Re: Paypal pro, paypal express, and other payment gateways

we use Paypal STD along side Barclaycard epdq. We only have Paypal as so many customers asked for it, however we have capped transaction values at £500GBP (about $750USD) Partially due to the way they calculate charges based on the previous month but primarily because of their terms and conditions r...

Jump to post
  • Tue Jan 06, 2015 5:22 am
  • Replies 3
  • Views 2061
Display Paypal Standard Payment Module on site page

Hello when a customer checks out using PayPal Standard or any of the third party payment processors, the customer leaves "www.your-website.com" and is redirected to the Payment processors page, in this case PayPal. Is there a module available that allows the Payment processor to be displayed within ...

Jump to post
  • Sat Jan 03, 2015 9:42 pm
  • Replies 1
  • Views 258
Re: Problem configuring System > Settings > Mail

thank you UKSB

its the "-f" that caught me out.

cheers Sooty

Jump to post
  • Wed Dec 24, 2014 7:04 am
  • Replies 8
  • Views 1312
Re: Problem configuring System > Settings > Mail

Nope, not figured it yet.

Was hoping a "guru" would come in with a "one line solution!"

Jump to post
  • Mon Nov 17, 2014 10:34 pm
  • Replies 8
  • Views 1312
Discount Coupon for One Manufacturer only

Hello

I'd like to set up a discount code for a single manufacturer.

The coupon module only allows filtering by product or category, is there an easy way of adding manufacturer to the filtering?

I've looked for a simple extension but can't find one.

Any idea's??

Sooty

Jump to post
  • Tue Nov 11, 2014 8:48 pm
  • Replies 0
  • Views 1143
Re: Contacting developers

Stumbled on this thread whilst looking for a solution to a problem with a payment module supplied by Qphoria. It was Sunday, so a bit of research for a solution was called for before contacting Qphoria directly, hence finding this. Having failed to find a solution, I then contacted Qphoria through t...

Jump to post
  • Tue Oct 21, 2014 2:14 am
  • Replies 9
  • Views 946
Problem configuring System > Settings > Mail

morning I'm having trouble setting up the email engine within V1.5.6 If I set Mail Protocol to "Mail" all of the internal emails from the back end work, order confirmation and sending order processing updates to the customer, However, the "email a link" function for site visitor use, does not work. ...

Jump to post
  • Sat Oct 18, 2014 3:22 pm
  • Replies 8
  • Views 1312
Commercial developer recommendation required

Hello all I need the services of a developer to assist us with the on-going development of our OpenCart installation. History . - the history of our website starts back in 2000, back then it was individually coded html pages. - 2004 we had a custom mysql site created in php. - this was updated over ...

Jump to post
  • Fri Oct 03, 2014 10:06 pm
  • Replies 1
  • Views 482
Payment Module works for Guest customers, but not Logged In

Hi I'm having an issue with a 3rd party credit card processing module. It works fine when checking out as a Guest, but fails when checking out as a logged in customer. anyone got any pointers?? Paypal and Bank transfer options are also live and working in both Guest and Logged in Mode. regards Sooty

Jump to post
  • Sun Jun 08, 2014 3:28 pm
  • Replies 0
  • Views 514
Re: Home Page Missing!! _ All other pages present

I've made some progess on this. I've got the home page back, although I still have an issue I'd like to clear. The errorlog was originally showing; [04-Jun-2014 19:49:01 Europe/London] PHP Fatal error: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Cannot redeclare class controllermodu...

Jump to post
  • Thu Jun 05, 2014 2:35 pm
  • Replies 2
  • Views 368
Home Page Missing!! _ All other pages present

Hello Chaps

urgent one here!

my home page has gone missing!!

All other pages and Admin are all present.

When I view source code for the home page it is completely blank!!

/index.php is present and looks complete

any ideas??

regards

sooty

Jump to post
  • Wed Jun 04, 2014 8:24 pm
  • Replies 2
  • Views 368
Re: Error in Admin|Sales|Orders|View - vq2-system

PROBLEM RESOLVED. "rempong" was pointing in the right direction, maybe I just didn't understand properly. V1.5.6 was an upgraded V1.5.5.1 The upgrade to V1.5.6 had been done but the latest version of VQMOD had not been installed. I did not realise that this needed to be downloaded separately. Latest...

Jump to post
  • Tue Sep 24, 2013 9:46 pm
  • Replies 4
  • Views 674
Re: Error in Admin|Sales|Orders|View - vq2-system

try reinstall VQMOD ( revisit vqmod/install URL) tried this and I get "VQMOD ALREADY INSTALLED!" I have just spotted an error in my original post due to some strange misalignment in my cpanel code editor. line 56 is actually 56 if (file_exists($vqmod->modCheck($action->getFile()))) { 57 require_onc...

Jump to post
  • Tue Sep 24, 2013 5:19 pm
  • Replies 4
  • Views 674
SOLVED - Error in Admin|Sales|Orders|View - vq2-system

Hello V1.5.6 I'm having an issue with viewing orders in Admin, either via the "view" button in Dashboard or "view" button in Sales|Orders. I can see the order details through the "edit" option. When clicking "view", I get a blank screen with; Notice: Undefined variable: vqmod in /home/myhosting/publ...

Jump to post
  • Fri Sep 20, 2013 6:07 pm
  • Replies 4
  • Views 674
Default Image where no image is uploaded?

Hello

is it possible to configure a default "awaiting image" image, that automatically appears if no image is selected at the time of adding the product??

Sooty

Jump to post
  • Fri Sep 13, 2013 10:39 pm
  • Replies 1
  • Views 391
Re: Paypal Standard - Set maximum transaction limit??

Blimey! didn't expect a response that good and that quick! Working code within 10 minutes, must be a record. Thank you so much for that. It is up and working. I'll take this as an indication of your support response rate, therefore I'll be having a look at your commercial submissions as well! Thank ...

Jump to post
  • Fri Sep 13, 2013 6:01 pm
  • Replies 2
  • Views 855
Paypal Standard - Set maximum transaction limit??

Hello I'm using Paypal Standard alongside Barclaycard EPDQ for payment processing. Due to Paypal's higher charges and less favourable terms and conditions, I need to place an UPPER limit on the transaction value for which Paypal is available. Basically so Paypal can be used for low value orders on p...

Jump to post
  • Fri Sep 13, 2013 4:55 pm
  • Replies 2
  • Views 855

Search found 64 matches