Search found 1541 matches

Search found 1541 matches

Re: SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

I think it is time to just wipe the directory and start new.... I can't afford to find out later that one of the mods I tried actually caused a hack to get in... I downloaded a couple of free extension from other locations then the extension part of open cart and I have a fear one of them might have...

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 8:50 pm
  • Replies 23
  • Views 4053
Re: SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

Well it is back so I need to do something. So I will try your suggestion once I understand what I should do. :-)
Mike

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 12:50 pm
  • Replies 23
  • Views 4053
Re: SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

Hmm, Could you explain how I could do that? "upgrading it, from itself, in situ, as it sits" My guess is that you mean re-upload all files except the config.php files? Or re-upload all of the files and run the install? I could think of a couple of ways on what you might mean so I thought I would ask...

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 12:34 pm
  • Replies 23
  • Views 4053
Re: SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

Yup, just checked. It was just adding in a couple of words and semicolon is good. I might, might, install from scratch again since I am still online with my old shopping cart software so I can afford to work on this in the back-ground but I have 3 weeks until I have to have my new cart online. Thank...

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 10:21 am
  • Replies 23
  • Views 4053
Such odd problems popping up 1.5.6 basic install

I have such an odd problem. I have a new(ish) installed 1.5.6. I have only used vqmod changes / extensions but most are disabled except the free export tool and a remove category count extension. And a css color change. Here is how I run across the problem: I add a product to the cart and view the c...

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 9:23 am
  • Replies 1
  • Views 285
Re: SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

As of right now I have cleared the history on google chrome and things are "good" but now I have another issue across all browsers that I'll post in another thread. (Starting to wonder why I am getting odd stuff going on with not too many changes done on a new 1.5.6 install - I have disabled 90% of ...

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 9:03 am
  • Replies 23
  • Views 4053
Re: SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

Tried it and same result. (Commenting out the symlinks and Indexes)
The only place I seem to come up with is erro is on the check out page.... http://www.store.com/index.php?route=checkout/checkout

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 3:55 am
  • Replies 23
  • Views 4053
Re: SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

The address bar doesn't have anything that shows if it is https or http but on Internet Explorer it is http. I did search for SHTML Wrapper and I came up with the same post (the 1st one) you did but didn't think it was applicable since we don't have url rewriting turned on yet. So far I am at a loss...

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 3:51 am
  • Replies 23
  • Views 4053
SHTML Wrapper 500 server error on Chrome

I only get this on Google Chrome. It gives a pop-up with <!--SHTML Wrapper - 500 Server Error --> and under that error it has boxes, diamonds with question marks, and what seems like random text interspersed.

Has anyone else seen this behavior on Open Cart 1.5.6?

Thank you,
Mike

Jump to post
  • Wed Oct 02, 2013 2:50 am
  • Replies 23
  • Views 4053
Does the included google_base strip special characters?

I seem to already know this answer but looking for confirmation and maybe a solution.... In the google base feed file I don't see anything that strips special characters like ” and ® The google_base.php file only seems to put out the description in exact format as in the database with this...

Jump to post
  • Sun Sep 29, 2013 10:48 pm
  • Replies 0
  • Views 1188
google base feel location of feed file

As I understand it neither the google base or google sitemap have a location they store the sitemap. If that is incorrect, where are they? If it is a fact they don't store a feed file, doesn't it seem like it should for speed purposes? When I run the google base it does show quite a bit of a slowdow...

Jump to post
  • Sun Sep 29, 2013 10:30 pm
  • Replies 1
  • Views 1313
Re: Two extensions installed and can't be removed

Bingo... That was it. I don't know how I missed them there as I thought I went through the file structure of the zip files and got rid of everything.
A Big thank you!

Mike

Jump to post
  • Sun Sep 29, 2013 9:42 pm
  • Replies 2
  • Views 455
Two extensions installed and can't be removed

I installed two extensions that didn't work well so I removed them (sort of). They were not vqmod extensions. When I uploaded them they did not overwrite any files, they were new files. So I went into the tree structure and removed all the files that were uploaded. But when I go into admin > extensi...

Jump to post
  • Sun Sep 29, 2013 4:53 am
  • Replies 2
  • Views 455
Re: Paypal, PCI and which extension do I use?

Anyone use this and know the answer?

Jump to post
  • Thu Sep 26, 2013 10:11 am
  • Replies 1
  • Views 716
Paypal, PCI and which extension do I use?

I just started to get OpenCart 1.5.6 online and I am getting a little wrapped around the axle. I pay for Paypal Payflow pro. You can see the page I am using to show what service I pay for: https://www.paypal.com/webapps/mpp/compare-business-products I set up the payment entension: PayPal Payments Pr...

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2013 8:27 am
  • Replies 1
  • Views 716
Re: [Extension] Customer Group Discounts

BTW This is the error I get with 1.1.0a:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public_html/cart/vqmod/vqcache/vq2-system_library_cart.php on line 502Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public_html/cart/vqmod/vqcache/vq2-system_library_cart.php on line 502

Mike

Jump to post
  • Sat Sep 21, 2013 9:30 am
  • Replies 124
  • Views 81213
Re: [Extension] Customer Group Discounts

EDIT: DOH!!!! When I remove the xml file this problem goes away. I installed 1.1.0a beta in 1.5.6. It gave me lots of errors about undefined fields so I attempted to uninstall. Then my store gives me: Notice: Error: Unknown column 'discounts' in 'field list' Error No: 1054 SELECT DISTINCT discounts...

Jump to post
  • Sat Sep 21, 2013 9:26 am
  • Replies 124
  • Views 81213
Re: ADD TO CART button color & remove CONTINUE button

Look in stylesheet.css for this section. a.button, input.button All the info for the buttons are there. The background blue is an image background: url('../image/button.png') repeat-x; This affect all of the button backgrounds. You would need to create an image with the color you wish. The continue ...

Jump to post
  • Sat Sep 21, 2013 5:07 am
  • Replies 7
  • Views 2619
Re: why can't product_id be alphanumeric?

The product ID should not be something you are even concerning yourself with as that is for backend purposes only. Sku, mpn, model, etc are all their own fields and can be Alphanumeric already so I think you are using the wrong field to filter your updates on So we are communicating accurately.. (I...

Jump to post
  • Fri Sep 20, 2013 11:35 am
  • Replies 2
  • Views 3198
Re: [SOLVED] Paypal Payments Pro - cURL error?

Sorry for being a bit dense but in what file and around what line do you add that code?

Thank you,
Mike

Jump to post
  • Fri Sep 20, 2013 11:10 am
  • Replies 8
  • Views 3626

Search found 1541 matches