Search found 4901 matches

Search found 4901 matches

Re: Change in DB not showing in admin

even stranger - I just noticed it IS showing the change in things like extensions > advertising - the correct store ID is there. For some reason, it just refuses to reflect in the settings window. So assuming it is okay just weirdly displaying in settings tab.

Jump to post
  • Mon Sep 23, 2019 11:46 pm
  • Replies 1
  • Views 228
Change in DB not showing in admin

Okay this is just weird & annoying... In setting up my development v3.0.3.2 store, I am starting to import some of my data from v2.2 to it. I have 21 stores using multistores (used to have more that I've since closed/deleted), so I reset up the stores in v.3.0.3.2. In order to maintain compatibility...

Jump to post
  • Mon Sep 23, 2019 10:36 pm
  • Replies 1
  • Views 228
Re: To upgrade or not from 1.5.6? Is it worthwhile?

We rarely agree on things Ernie and yes, when you are a coder, you can keep an older version alive and up to date. But for the average person that is a store owner and not a coder, this is much harder so I stick to my original reply. Ultimately, it is up to the op to decide what he wants to do.

Jump to post
  • Mon Sep 23, 2019 9:02 pm
  • Replies 12
  • Views 1667
Re: To upgrade or not from 1.5.6? Is it worthwhile?

Hi, I currently have two open cart stores, one is 1.5.6 and the other 2.1.0.2 Lastly, is is actually really worthwhile? Would our site look different and does it require redesigning, or is it just on the back-end noticeable? If someone who has more expertise and experience in this matter would be s...

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 9:26 pm
  • Replies 12
  • Views 1667
(solved) How to see a multistore in test setup??

Okay so I am working on v3 in a subdirectory on my hosting server and there are a few things I need to make sure works in 1 store but not another. Problem is I cannot figure out how to see that temporary 2nd store front end without wrecking my live stores. I have live stores in root which is v2 (mys...

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 8:55 pm
  • Replies 3
  • Views 321
Re: Weird issues with 3.0.3.2

Thanks. I suspected it was something like that. I'll look in the database to see if I can find where it is stored just in case it messes with me again. It took me a while to get used to ocmod but I am now using it 100% and didn't install vqmod into v3 at all. I am going back to the old way of editin...

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 7:44 pm
  • Replies 4
  • Views 357
(solved) Heading not aligning on product page

I seem to remember having this issue back ages ago with v2 but cannot remember how to fix it. When I move the heading and line below it above the image the way I want it, it mis-aligns shifting out of the container to the left and I cannot figure out why. see here > (removed) and you can see what I ...

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 9:38 am
  • Replies 2
  • Views 233
Re: Weird issues with 3.0.3.2

I finally got the mods to show back up after deleting the theme > edit history multiple times so not sure if this is all a bug or what. Is there an explanation somewhere of how the twig theme editor works? I know it keeps track of what you've changed so you can reset it and I think something about t...

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 9:19 am
  • Replies 4
  • Views 357
Re: latest products module

You could use the date added mod to make the ones you want to show have the most recent date - only way I know of to manipulate what is in the latest module. Otherwise use featured and just change the "featured" to "Latest"

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 8:34 am
  • Replies 5
  • Views 653
Re: Weird issues with 3.0.3.2

BTW, I can edit the template and the changes show no problem. Mods are being done to the admin section (One mod adds extra fields to the product fields and they show in admin > products just fine. But it's like whatever makes the ocmod change show in the front end was disabled and not a clue what!

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 4:53 am
  • Replies 4
  • Views 357
Re: Can't see installed extenstions in OC 3.0.2.0

Noticing the same thing. I have to log out and log back into the store, then they show up.

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 4:15 am
  • Replies 5
  • Views 863
Weird issues with 3.0.3.2

I'm trying to get 3.0.3.2 set up to update from my current v2.2 and noticing some weird things - not sure if I am doing something wrong or if there is a bug fix or what but... 1) I edit something like add a category, save. No errors but it does not appear in my category list. I try to clear/refresh ...

Jump to post
  • Sun Sep 22, 2019 4:00 am
  • Replies 4
  • Views 357
Re: errors after updating 3.0.2 to latest github version

I cannot make heads or tails out of github - never have been able to and only found the master thing to download. How do I download anything from it to fix these errors??

Jump to post
  • Thu Dec 13, 2018 11:37 pm
  • Replies 4
  • Views 1041
errors after updating 3.0.2 to latest github version

I had a bare v 3.0.2 installation in a test directory and wanted to start working on it to take over for my 2.2 stores eventually. I know there were a lot of bug fixes done on github but suck at using github. I finally found the opencart-master.zip file on it and downloaded it, upload the files and ...

Jump to post
  • Thu Dec 13, 2018 11:03 pm
  • Replies 4
  • Views 1041
Re: Search for an extension (connect OC store with clickable products in FB and Insta)

The feed manager does that for me https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=24851 It is not perfect but for tagging products, works perfectly. The only problems I have with it is not pulling in extra images, sizes and colors into the feed as I use facebook cata...

Jump to post
  • Sun Nov 25, 2018 10:13 pm
  • Replies 10
  • Views 652
Re: Google Smart Shopping feature - pilot testers wanted!

This is great news! It makes me want to step up my plans to update to v3 even! Will it also support feeds for Facebook Marketplace? I have recently been featured in their shops section and am being flooded with orders, but something like this to work with them would be wonderful! The only mods I hav...

Jump to post
  • Fri Nov 09, 2018 9:11 pm
  • Replies 8
  • Views 8984
Re: Cloudflare and API checks in Admin issue

I am having the same problem using comodo cdn so apparently it is an issue with using a cdn with opencart. :(

Jump to post
  • Sun Sep 23, 2018 8:16 pm
  • Replies 1
  • Views 489
Comodo cWatch & CDN issue with oc api

So I recently set up comodo cwatch security with their CDN for my version 2.2 opencart stores but I keep getting Your IP is not allowed to access the API over and over - even for the same ip after I have added it to opencart. the IP it is showing is the comodo cdn one, not my local one. comodo hasn'...

Jump to post
  • Sat Sep 22, 2018 10:51 pm
  • Replies 0
  • Views 463
Re: Multi Store with two different Domains

I use 21 unique domains in my multistore. As Paul said, there is no difference - just put the URL in the store settings. You use addon domain in cpanel to add the 2nd domain to your hosting account. Then change the document root in that 2nd domain to be the same as your first store - the folder open...

Jump to post
  • Wed Aug 15, 2018 8:56 pm
  • Replies 12
  • Views 2969

Search found 4901 matches