Page 1 of 1

Newsletter Enhancements V3 - doesn't work

Posted: Wed Mar 12, 2014 9:20 pm
by divyeshamipara
Hi,

I am using Newsletter Enhancements V3 - on http://www.snippick.com.au (OC - 1.5.6.1)

http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4776

However, when I click newsletter->create and send, it doesn't load templates nor populate products.

I tried to trace using fiddler and found the error as below.

The server can not find the requested page:
http://www.snippick.com.au/index.php?ro ... plate/json (port 80)
Please forward this error screen to http://www.snippick.com.au's WebMaster.

However, when I told the same to developer Andy2012 but did not help.

Does any have an idea what I need to do to get it right.

Regards,
Divyesh

Re: Newsletter Enhancements V3 - doesn't work

Posted: Thu Mar 20, 2014 3:40 pm
by butte
It cannot find [...]/jason, whose format means [...]/json/, a directory, where there is no index file (.html, .htm, .php, etc.) to respond to the browser. There is no json/ in OC itself.

Looking at it right now in Firefox 27.0.1, these,
http://www.snippick.com.au/index.php?ro ... plate/json
http://www.snippick.com.au/index.php?ro ... late/json/
revert to
http://www.snippick.com.au/index.php?route=common/home
rather than returning 404.
Asking instead for any of these,
http://www.snippick.com.au/index.php?route=ne/
http://www.snippick.com.au/index.php?route=ne/template/
http://www.snippick.com.au/catalog/view/theme/ne/
http://www.snippick.com.au/catalog/view ... /template/
http://www.snippick.com.au/catalog/view ... late/json/
does return 404.

Check your trees for any json/, and rename it. Check your /download/ for anything odd (if present delete it) -- only files you meant to be downloaded and a zero-byte index.html should be there. Check your tree for any 777; you should have directories 755, files 644.

Re: Newsletter Enhancements V3 - doesn't work

Posted: Thu Mar 20, 2014 8:31 pm
by divyeshamipara
Thank you butte for your suggestion.

The hosting provider solved the mystery. Server had some ip mis-confuguration on /etc/hosts.

It's working now.

Regards,
DK
www.snippick.com.au

Re: Newsletter Enhancements V3 - doesn't work

Posted: Fri Mar 21, 2014 1:22 am
by butte
Good on solution. Go ahead and edit your opening title Solved.