Post by cartreats » Tue Nov 30, 2010 4:17 am

Hi to everyone, i resently started using opencart for my site http://www.cartreats.biz. I allso have an ebay store (cartreats).I would like to import my inventory into opencard, can any one give me some help or recommend someone that can help me out.

Thank you in advance
Last edited by i2Paq on Tue Nov 30, 2010 4:46 am, edited 1 time in total.
Reason: Topic moved

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 29, 2010 11:58 am
Location - new york

Post by justinv » Tue Nov 30, 2010 5:20 am

I've written a few extensions to help with this, check out some from my signature or send me a private message if you'd like to talk.

Documentation: OpenCart User Guide
Mods: Total Import PRO | CSV Import PRO | Ecom Tracking | Any Feed | Autosuggest | OpenCart CDN
Image


Active Member

Posts

Joined
Tue Oct 12, 2010 1:24 pm

Post by got2go » Tue Nov 30, 2010 10:11 am

Justin,
Too new and don't have enough posts to PM you. Just bought your CSV Import Pro. I have tried a couple of differnet test imports and have a couple of questions on import setup. If you could PM me I would appreciate it. Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 30, 2010 9:57 am

Post by cartreats » Tue Nov 30, 2010 11:39 am

justinv wrote:I've written a few extensions to help with this, check out some from my signature or send me a private message if you'd like to talk.
I saw the extension but its incomplete, i would like to talk to you , send me a pm with you number and i will call.
x

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 29, 2010 11:58 am
Location - new york

Post by sssteven » Fri Jul 26, 2013 2:00 am

I also need to import inventory in large numbers instead of 1 at a time.
I downloaded 2 programs that say they do that, however, I do not know how to install them or what folder to put them in.
The one that looks best is Export/importXLS-6 Tool for OpenCart 1.5.1.x.
Can anyone tell me how to make this program work? I do not know coding, but I can add things to files if I have to.
Also, in my admin, there is an import/export function under SYSTEM, but when I click on it I get error on page "You do not have permission to access this page, please refer to your system administrator." Since I am the only one doing anything, I do not know why this is happening, or if this is the same import/export as the program I am trying to install.

Thank you,
Steven

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 26, 2013 1:41 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests