Post by alirj2010 » Fri Oct 28, 2016 2:22 pm

Hi,

I am trying to move a opencart site, i have gone through all process of exporting database, copying files and everything, the website is now showing but i am getting endless undefined variables, and i cant figure out why. the link is below. please help!


http://zamiratech.com/

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 02, 2016 5:49 am

Post by artcore » Fri Oct 28, 2016 3:05 pm

Hello,
It seems all those are related to the custom theme. It could be that you need to enable or install something for this theme.
Best to ask the developer as they would know best.

Attn: I no longer provide OpenCart extensions, nor future support - this includes forum posts.
Reason: OpenCart version 3+ ;D

Thanks!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 09, 2013 4:13 am
Location - The Netherlands

Post by EvolveWebHosting » Fri Nov 04, 2016 9:03 pm

alirj2010 wrote:Hi,

I am trying to move a opencart site, i have gone through all process of exporting database, copying files and everything, the website is now showing but i am getting endless undefined variables, and i cant figure out why. the link is below. please help!


http://zamiratech.com/
Right now, there is a 403 error so none of the site loads. Are you trying something different to resolve this?

Image
Black Friday Specials Active Now https://www.evolvewebhost.com/blog/blac ... riday_2020
Detailed guide on how to install Opencart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 11:13 pm
Location - Denver, Colorado, USA
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests