Post by herve11170 » Thu Apr 02, 2020 7:25 pm

Hello,
I have a problem with my opencart V2.0.1.1.
After registering, if the client make an order and arrive at the checkout page, shipping method is missing.
He needs to logout and login to see the shipping method #3 in the checkout page.
I thought it was a problem with the client Safe but no.
After login, the client to logout, logon and make his order... I think something go wrong.
Thanks for your help
Thanks
Last edited by herve11170 on Fri Apr 03, 2020 3:21 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Wed Feb 15, 2017 1:39 pm

Post by rjcalifornia » Sat Apr 04, 2020 11:20 pm

herve11170 wrote:
Thu Apr 02, 2020 7:25 pm
Hello,
I have a problem with my opencart V2.0.1.1.
After registering, if the client make an order and arrive at the checkout page, shipping method is missing.
He needs to logout and login to see the shipping method #3 in the checkout page.
I thought it was a problem with the client Safe but no.
After login, the client to logout, logon and make his order... I think something go wrong.
Thanks for your help
Thanks
Do you have any third-party checkout extensions enabled? or a theme?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by herve11170 » Sat Apr 18, 2020 4:16 pm

Hi, nothing at all, and the probleme has come from a day to other day. I've made a modification urgently in the model/customer.php for the database, to force all new clients to be in group: 1 by default. it's working !
I don't need to have more groups so it's a solution for me. (More difficult to search and find the problem).

New member

Posts

Joined
Wed Feb 15, 2017 1:39 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests