Post by ollywalker1 » Sun Apr 11, 2021 8:29 pm

Hello all,

Does anyone know how to prevent the product image overlapping the 'Additional Information'. I can resize the image so that it prevents this, but this is very tedious to do this on all my product. Also, if I resize the image it may not overlap on my PC screen, but it will on my tablet because of the screen resolution.

I'm been search the internet for day to find a solution with no luck. If anyone can provide a solution, it would be great.

I've attach a picture of what I'm referring to

Thank you!!

Attachments

Screenshot 2021-04-11 131905.jpg

Screenshot - Screenshot 2021-04-11 131905.jpg (93.37 KiB) Viewed 264 times


Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 11, 2021 7:58 pm

Post by by mona » Sun Apr 11, 2021 11:23 pm

NO OC version posted nor a link to your site - screenshot is helpful but a link to your site is really required.

At a guess I would say that you have not adding the class= "img-responsive" to your image - in addition you may have adding a fixed width

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by johnp » Mon Apr 12, 2021 2:05 am

I agree with Mona. You've probably fixed the image size in px rather than setting it at 100% width and no height. Looks like an OC2 or 3 so you need 100% width.

Opencart 1.5.6.5/OC Bootstrap Pro/VQMOD 2.6.4 lover, user and geek.
Affordable Service £££ - Opencart Installs, Fixing, Development and Upgrades
Plus Ecommerce, Marketing, Mailing List Management and More
FREE Guidance and Advice at https://www.ecommerce-help.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 25, 2011 10:25 am
Location - Surrey, UK

Post by ollywalker1 » Mon Apr 12, 2021 5:28 pm

Hi Mona and Johnp, thank you for replying to my message - I appreciate it.

Yes, I'm using version 3.0.3.7. Sorry for not mentioning that in my first post.

When I edit the product details and open the 'Image Attributes' (see attached screenshot), I'm pulling the image from a Source (I'm not attaching a file for the image). Does this change what you think the resolution is?

Thanks!

Attachments

Screenshot 2021-04-12 102649.jpg

Screenshot 2021-04-12 102649.jpg (42.93 KiB) Viewed 187 times


Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 11, 2021 7:58 pm

Post by by mona » Mon Apr 12, 2021 6:04 pm

Contact the extension developer.

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by JNeuhoff » Mon Apr 12, 2021 6:29 pm

Look, without further details beyond what was suggested with using img-responsive or with=100% nobody will be able to help you.

What's you site URL? What's your web theme? What extensions do you use?

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests