Post by nagashi » Sat Nov 02, 2013 11:54 pm

Hi

i installed and signup & setup google analytics with every step and copied the code (full with script) into the settings/server/code

it shows in the source page of my website but in google analytics it says Tracking Not Installed yet.

http://www.electronictradenetwork.com/

anyone can help with this? thanks :)

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 08, 2013 11:05 pm

Post by cwswebdesign » Sun Nov 03, 2013 1:04 am

Looks like it's fixed? I don't see the code on the page right now.

DL

This account is inactive. Look for us under the name 'EvolveWebHosting' and contact us under that username.

Thanks!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Dec 11, 2011 12:26 am
Location - USA

Post by nagashi » Sun Nov 03, 2013 1:21 am

Changed to Classic Google Analytics and it works fine,seems 1.5.6 doesn't support the universal beta

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 08, 2013 11:05 pm

Post by Jezebel » Fri Nov 08, 2013 7:17 am

How did you change to the classic version?

Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 08, 2013 7:16 am

Post by mkp007 » Sat Nov 16, 2013 4:27 am

Universal version seems to be working fine for me. version 1.5.6

Not sure you can down grade from universal to classic. To create a new profile in the classic version, log into your Google Analytics account, go to admin, create new property. From there you can choose the type you want.

Vorticy, Inc.
Opencart 1.5.6.4, MySQL 5.1.73-5, PHP 5.3.3-46, Plesk v12.0.18, OS CentOS 6


New member

Posts

Joined
Fri May 10, 2013 12:56 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests