Post by OnNets » Sat Jun 20, 2015 9:30 pm

Hi,

I am using oc 1.5.6.4. I just found out that my added products is not showing in category and search result. But it is showing in latest module.

I have already check that the product is assigned a category and that category is enabled.

Any solution for this? Please help.

Thanks,
onnets

New member

Posts

Joined
Wed Jan 06, 2010 5:53 pm

Post by u.pardhi@gmail.com » Wed Aug 05, 2015 12:51 am

i have same problem, i delete default categories and products and add own one.
This not be shown. Please help me
http://nagpurveg.com/


Posts

Joined
Wed Aug 05, 2015 12:50 am

Post by jake3 » Tue Feb 28, 2017 5:26 am

I believe I found the answer to this: the products listed on the home page are featured products.

Featured products are specified under Extensions >> Extensions and then select Modules from the drop down menu. Scroll down and select "Homepage" under Featured.

You can then add the products you want to show on your homepage.

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 17, 2017 4:15 am

Post by mehdikh423 » Fri Jan 11, 2019 5:55 am

I have same problem

How can i be sure that server time,website time and my local time are same?!

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 02, 2017 4:08 am

Post by nimotech » Tue Apr 07, 2020 1:28 pm

Same problem for me. Quickly found, the issue was 'date of availability'. After changing value, it became alright.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 05, 2020 1:54 am
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 46 guests