Post by vryannn » Tue Aug 12, 2014 2:25 pm

Hey guys,

When I go to System > Settings and try to delete my 2nd store (not the default) it says:

Warning: This Store cannot be deleted as it is currently assigned to 2 orders!

What does this mean and how do I fix it so I can delete that 2nd multistore.

Please help.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 23, 2013 7:50 am

Post by k2tec » Tue Aug 12, 2014 6:26 pm

Warning: This Store cannot be deleted as it is currently assigned to 2 orders!
This warning already tels you what to do.
Search for those 2 orders and delete them.
Then try to delete you 2 store

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by vryannn » Wed Aug 13, 2014 1:31 am

I deleted all my orders and it still didn''t work.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 23, 2013 7:50 am

Post by k2tec » Wed Aug 13, 2014 1:34 am

What is the error. product or category to store?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by vryannn » Wed Aug 13, 2014 7:34 am

I am not sure what you mean. And how do I check which one.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 23, 2013 7:50 am

Post by k2tec » Wed Aug 13, 2014 2:18 pm

Do you get a warning like this there are still product and categories in this store?
You have to unmount alle your products and categrories in store 2.
If you know something about how to update your database you can do it there else you have to do it in your admin and go to all your products and categories that are assigned to shop 2

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by Out2lunch » Wed Aug 13, 2014 6:59 pm

I too would like a better solution to do this.

As I was running a multistore, but the boss wanted a better crosscart shopping solution, (no the Opencart beta is not working for us, it crashes all browsers with a memory leak), so we have aligned all items now in one store.

I dont want to delete orders or products, there must be some mysql doohickery we can do to move the orders to default store etc.

New member

Posts

Joined
Wed Jun 29, 2011 9:32 pm

Post by vryannn » Thu Aug 14, 2014 9:27 am

No I didn't get that warning. Just the warning that I told you about.
I have about 1,500 products so that will take some serious time...

New member

Posts

Joined
Sat Mar 23, 2013 7:50 am

Post by Cue4cheap » Thu Aug 14, 2014 10:14 am

vryannn wrote:No I didn't get that warning. Just the warning that I told you about.
I have about 1,500 products so that will take some serious time...
Are you using the free import / export tool? Un-associating your products from the other stores would be simple.

Mike

cue4cheap not cheap quality


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 4:45 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 57 guests