Post by daniel2008 » Wed Aug 10, 2011 7:11 pm

Hi there,

My lastest database (OC v1.496) may be corrupted as some categories
can't opened properly (all printer cartridge categories, other categories are
ok). But if I stopped seo-urls, no any problem. Also if I restore to previous
database (one month older), no error occurs.

I've changed the whole sections in meta-keywords, meta-descriptions
and tags and some prices for the present database. I don't know whether
such changes in the database cause the seo-url display problems.

As I couldn't find any abnormal things from the problem database,
can anyone help me how to check the database and find out its
corruptions? Many thanks,

http://www.smartebuy.com.au/ http://www.myleathers.com.au/ http://www.cctv4oz.com.au/ http://www.origreen.com.au/


Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 07, 2010 8:54 pm


Post by SteveSherry » Fri Aug 12, 2011 5:22 am

I'd guess that it is related to the seo urls.
I've seen something like this in the past, and its when you enter the same seo url for multiple products/categories.
Clearly the link shows "http://yourdomain.com/linkA", but there are 79 pages all called "linkA" so the system can't handle that.

My Website ¦ Summer Madness Special Offer ¦


Active Member

Posts

Joined
Thu Apr 08, 2010 7:47 am
Location - Wirral, UK

Post by daniel2008 » Fri Aug 12, 2011 7:09 am

Hi SteveSheery,

Thank you very much for your suggestion.
I've used 'http://smartebuy.com.au/linkA' but nothing find
The page you requested cannot be found!

Are you sure it's the method to check the repeat seo-urls? Thanks again

http://www.smartebuy.com.au/ http://www.myleathers.com.au/ http://www.cctv4oz.com.au/ http://www.origreen.com.au/


Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 07, 2010 8:54 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests