Post by Rubenboks » Thu Oct 17, 2019 2:41 pm

since a few days the customer can no longer add anything to the shopping cart.
I have not changed the files myself
can anyone help me ?

opencart 3.02.0

https://elenalatex.com

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by letxobnav » Thu Oct 17, 2019 5:41 pm

I have not changed the files myself
fair enough but somebody has.

1) you are mixing www and non-www url's and therefore your fonts don't show as well as your reviews.
2) add to cart php file returns nothing, hence the "undefined" alert on category page.
3) There is a syntax error in the add to cart javascript of the product page, hence the add to cart button no longer works.

so tell the somebody to undo what he/she did.

Crystal Light Centrum Taiwan
Extensions: MailQueue | SUKHR | VBoces

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan

Post by Rubenboks » Thu Oct 17, 2019 11:47 pm

thanks for the replay
but i do not understand what i have to do

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by Mr.Pikatchu » Fri Oct 18, 2019 12:35 am

You have to undo the changes that have been made in your site. Before making any changes in the opencart code or even installing extensions you should make a backup of your files and the SQL database just in case.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 03, 2018 10:32 pm

Post by Rubenboks » Fri Oct 18, 2019 1:00 am

also not helping that answer ....
i did not do any changes !!!!
i day a customer mailt me, that the shop is not working

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by Mr.Pikatchu » Fri Oct 18, 2019 1:23 am

You can try to ask you web hosting service if they can restore your site.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 03, 2018 10:32 pm

Post by letxobnav » Sat Oct 19, 2019 11:44 am

I see it works again.
Just one note, you are still putting http:// links in your html and then redirecting them to https:// when they are clicked.
That is an additional unnecessary redirect slowing you down.
If you use https:// better set both HTTP_SERVER and HTTPS_SERVER in both config.php files to https://

Crystal Light Centrum Taiwan
Extensions: MailQueue | SUKHR | VBoces

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests