Post by ratiumihai » Fri May 03, 2019 5:47 pm

Hi,

I have a Journal 2 theme installed on Opencart 3.0.2.0. On both Journal theme and default theme, I cannot get the product options to be visible on the product page. I have tried everything, modified the required/not required, made sure there is stock on each option, disabled/enabled the Subtract Stock option, nothing works. The only thing I get on the product page is the "Available Options" text, with no options listed under it.
I have asked theme developers, Journal2, for help, they are telling me, since the problem exists for both custom theme and default theme, the issue originates from Opencart, not because of the custom theme.
My store address is https://thecosmeticbottle.eu, and s a page with one of the products that does not show options: https://thecosmeticbottle.eu/transparen ... ttle-10-ml
Any help would be more than appreciated!

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 13, 2017 4:07 pm

Post by webmedialdh » Fri May 03, 2019 6:41 pm

Try to follow the below video link. If still, you find the issue then try to disable the extensions which you are using on your store
https://www.youtube.com/watch?v=5eI_tx4kA1s

Regards

Webx IT Solutions
Tel: +91 99154 09292, Skype: webmedialdh, Email: support@webxitsolutions.com
Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Apr 22, 2016 5:52 pm
Location - Ludhiana, Punjab

Post by paulfeakins » Fri May 03, 2019 6:42 pm

Have you got any extensions installed?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by ratiumihai » Fri May 03, 2019 6:47 pm

Thanks a lot, I do know how to add options and then assign them to product, this is out of question.
I do have extensions installed, a few of them, about 5.

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 13, 2017 4:07 pm

Post by ratiumihai » Fri May 03, 2019 7:04 pm

I have sorted it out, my apologies for wasting your time. It was the way I assigned the option, apparently the type "Select" option and adding images on this type of option does not render a result on the product page. Must be some sort of bug there, as the "Select" type does allow you to assign images to it, but....
I have switched it to "Radio" type, magic at work....

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 13, 2017 4:07 pm

Post by paulfeakins » Fri May 03, 2019 7:24 pm

No problem and thanks for the update!

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests