Post by kolovel » Sun Sep 27, 2020 12:58 am

Hello
I m trying to migrate my opencart eshop to my local host for developing and error checking.
After copying everything I have the following errors:

"Warning: require_once(./vqmod/vqmod.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\hartnomik.com\index.php on line 32
Fatal error: require_once(): Failed opening required './vqmod/vqmod.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\hartnomik.com\index.php on line 32"
Please help

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2020 12:47 am

Post by IP_CAM » Sun Sep 27, 2020 5:53 am

You'll have to install VqMod on your Local Server first too,
to make it work. Just copying the files from the Server won't work.

Please don't send me OC Forum Personal Messages, just contact: jti@jacob.ch
---
OC 1.5.6.5 LIGHT Test Site: http://www.bigmax.ch/shop/
OC 1.5.6.5 V-PRO Test Site: http://www.openshop.li/shop/
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
2'600+ FREE OC Extensions on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by paulfeakins » Mon Sep 28, 2020 5:35 pm

IP_CAM wrote:
Sun Sep 27, 2020 5:53 am
You'll have to install VqMod on your Local Server first too,
to make it work. Just copying the files from the Server won't work.
That should work.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by OSWorX » Mon Sep 28, 2020 5:43 pm

paulfeakins wrote:
Mon Sep 28, 2020 5:35 pm
IP_CAM wrote:
Sun Sep 27, 2020 5:53 am
You'll have to install VqMod on your Local Server first too,
to make it work. Just copying the files from the Server won't work.
That should work.
Well, IF he has copied ALL files, it should work also without installing anything else.
Or how do you think it works when I am copying whole stores (files) from one host to another?

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by uksitebuilder » Mon Sep 28, 2020 6:14 pm

Agreed. There is no reason vqmod should need to be reinstalled if it was working remotely.

OP make sure you have copied all files and folders.

ImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by JNeuhoff » Mon Sep 28, 2020 6:38 pm

Well, the OP didn't give enough details to really help him. For OpenCart 2.x and 3.x releases, there is no line 32 in the index.php.

In general, after copying all the files, including a pre-installed VQmod, to a localhost server, the following files need to be adjusted:

config.php
admin/config.php
.htaccess

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member
Online

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by kolovel » Sun Oct 04, 2020 5:19 am

Thank you!

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2020 12:47 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests