Post by faizal triansyah » Mon Jan 04, 2021 11:47 am

so i have issue on my OC admin menu, i use OC version 3.0.2.0.
so when i want to add an image to my product, the pencil button doesn't work or submenu image won't appears, so i've check the inspect and then the code appears :
jquery-2.1.1.min.js:4 GET https://mywebsite.com/admin/index.php?r ... humb-image 500

what does that mean, can you guys help me 🙏

the video https://youtu.be/ef9bBHO3Xjg


Posts

Joined
Thu Dec 10, 2020 8:06 pm

Post by sw!tch » Mon Jan 04, 2021 11:54 am

A lot of people tried to help you prior, no need to double post.

viewtopic.php?f=202&t=221547&p=808604#p808604

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by rjcalifornia » Mon Jan 04, 2021 11:55 am

faizal triansyah wrote:
Mon Jan 04, 2021 11:47 am
so i have issue on my OC admin menu, i use OC version 3.0.2.0.
so when i want to add an image to my product, the pencil button doesn't work or submenu image won't appears, so i've check the inspect and then the code appears :
jquery-2.1.1.min.js:4 GET https://mywebsite.com/admin/index.php?r ... humb-image 500

what does that mean, can you guys help me 🙏

the video https://youtu.be/ef9bBHO3Xjg
Go to menu admin - > systems - > maintenance - > error logs and check if any error lines are showing up.

Did you recently install a theme, extension or vqmod?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by sw!tch » Mon Jan 04, 2021 11:57 am

No error will show up its a 500. The OP has already been given options in the original thread.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by faizal triansyah » Mon Jan 04, 2021 12:00 pm

sw!tch wrote:
Mon Jan 04, 2021 11:54 am
A lot of people tried to help you prior, no need to double post.

viewtopic.php?f=202&t=221547&p=808604#p808604

yeah and i've tried various things but still can't work😢


Posts

Joined
Thu Dec 10, 2020 8:06 pm

Post by by mona » Mon Jan 04, 2021 12:01 pm

Ditto both of the above

You have uploaded images before, so what did you break and when?
Undo whatever you did and try again ..

Look at your error logs - system => maintenance => error.log
Look at your log in modifications extensions => modifications => log
Are you using vqmod also?

The details of the error is incomplete
Assuming an error 500 - that is general and of little use
jquery-2.1.1.min.js is with opencart and is a script

I think you need to post this in the commercial section and ask someone to fix this for you.
I doubt it will be something complicated - just a poor extension you have installed.


PS since Sw!ch is online - why not PM him and ask hm REALLY nicely ..

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by sw!tch » Mon Jan 04, 2021 12:18 pm

faizal triansyah wrote:
Mon Jan 04, 2021 12:00 pm
sw!tch wrote:
Mon Jan 04, 2021 11:54 am
A lot of people tried to help you prior, no need to double post.

viewtopic.php?f=202&t=221547&p=808604#p808604

yeah and i've tried various things but still can't work😢
Its a 500 error so you need to get the PHP server error log. If you contact your web host they will help you with locating the log.

As I mentioned in the other thread, its most likely related to PHP's memory limit. But there could be other things going on, so obtain the log and then post back the appropriate error. Once you do that the community here can then help you better address the issue.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by paulfeakins » Mon Jan 04, 2021 7:39 pm

A 500 error is sometimes thrown if you've triggered ModSecurity, so contact your web host.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by IP_CAM » Tue Jan 05, 2021 8:13 am

What theme? What's the URL?
so contact your web host
Seems to be quite a conglomerate, possibly one reason, why they never mention a Shopsite URL ... :laugh:

Code: Select all

twitter.com/Asma_Duramae - motamkn.com - automateki.com - instagram.com/automateki.initiative

I am no longer active at the Forum. Please do NOT send me Personal Mails,
they will no longer be replied to.
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
4'100 + FREE OC Extensions, on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests