Post by ideep13 » Tue Jan 26, 2021 6:58 pm

it's not working when I try to edit orders.

Created new API key and assigned it under system settings to the correct user. Still not working.

3.0.3.6.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 18, 2012 2:47 am

Post by straightlight » Tue Jan 26, 2021 10:06 pm

ideep13 wrote:
Tue Jan 26, 2021 6:58 pm
it's not working when I try to edit orders.

Created new API key and assigned it under system settings to the correct user. Still not working.

3.0.3.6.
Ok.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by paulfeakins » Wed Jan 27, 2021 6:45 pm

ideep13 wrote:
Tue Jan 26, 2021 6:58 pm
it's not working when I try to edit orders.
Ok so what exactly happens? Are there any error messages? How about in the logs?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by ideep13 » Thu Jan 28, 2021 9:29 pm

this happens: Warning: Incorrect API Key!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 18, 2012 2:47 am

Post by mikeinterserv » Thu Jan 28, 2021 10:08 pm

Try this
It was posted by thekrotek - not sure if it will help but it may.
thekrotek wrote:
Mon Feb 04, 2019 4:39 am
I will just leave it here in case anybody will be looking for solution. There's a very strange issue, which may pop on some server setups.

In catalog/model/account/api.php file find this line:

Code: Select all

$query = $this->db->query("SELECT * FROM `" . DB_PREFIX . "api_ip` WHERE api_id = '" . (int)$api_id . "'");
And replace it with this:

Code: Select all

$query = $this->db->query("SELECT * FROM `" . DB_PREFIX . "api_ip` WHERE api_id = " . (int)$api_id);
I have absolutely no idea, why removing single quotes in this particular case solves the issue, but it does. Hope it helps.

Active Member

Posts

Joined
Thu May 28, 2020 6:55 am
Location - Wales

Post by ideep13 » Wed Feb 03, 2021 6:36 pm

I changed the code, warning incorrect api key persists.
And when I try to edit the test order beside warning API this happens.
it is a fresh clean install 3.0.3.6

Attachments

error.png

error.png (80.25 KiB) Viewed 115 times


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 18, 2012 2:47 am

Post by straightlight » Thu Feb 04, 2021 12:59 am

ideep13 wrote:
Wed Feb 03, 2021 6:36 pm
I changed the code, warning incorrect api key persists.
And when I try to edit the test order beside warning API this happens.
it is a fresh clean install 3.0.3.6
Error logs.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: pprmkr and 23 guests