Post by iamandy » Tue Jul 12, 2011 5:56 pm

Hey guys,

A bit of a weird thing is happening on IE7 on the navigation bar. When link is clicked, it disappears but when i hover the mouse where the link used to be, the menu drops down.

Any clue what's causing this?

I haven't installed any mods or anything that involve the navigation.

Regards,

Andy

New member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 11:19 pm

Post by Pobb » Tue Jul 12, 2011 6:53 pm

I have no idea without having a look - can you post the URL?

Active Member

Posts

Joined
Tue May 31, 2011 2:35 pm

Post by iamandy » Tue Jul 12, 2011 7:35 pm

Here is the link here: http://firstsportsdirect.co.uk/

New member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 11:19 pm

Post by Pobb » Tue Jul 12, 2011 8:04 pm

I've just checked using IE7 (via IE9's Browser Mode) and I don't see the issue you described, sorry.

Active Member

Posts

Joined
Tue May 31, 2011 2:35 pm

Post by iamandy » Tue Jul 12, 2011 8:10 pm

It appears to be doing it on my end?

New member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 11:19 pm

Post by iamandy » Wed Jul 13, 2011 6:54 pm

Here is a screen shot:

Image

New member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 11:19 pm

Post by grgr » Thu Jul 14, 2011 2:53 pm

I can only assume that you have an a:visisted in your ie7 stylesheet set to the wrong color or something like that.

Image Image Image Image Image Image Image Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 28, 2011 4:08 pm
Location - UK

Post by iamandy » Thu Jul 14, 2011 7:03 pm

I've checked and it isn't that.. because when I click on the links the link next in line moves down to where the previous link was?

New member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 11:19 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests