Post by strogan » Wed Jul 27, 2016 2:01 pm

Hey, i got opencart web-site with some template. Without it site speed is good. I have problem with loading First byte 110sec.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 27, 2016 1:58 pm

Post by IP_CAM » Thu Jul 28, 2016 3:30 am

your URL is required, to check on such!
Ernie

I'm rarely active at the OC Forum lately. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in real Action here: http://www.jti.li/shop/
---
1'100+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by straightlight » Thu Jul 28, 2016 6:12 am

strogan wrote:Hey, i got opencart web-site with some template. Without it site speed is good. I have problem with loading First byte 110sec.
Welcome to the Opencart forum. I would suggest to contact the template developers of each templates if the page query load are an issue compared to the default theme of Opencart.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by knowband.plugins » Thu Aug 04, 2016 3:28 pm

Which theme are you using?

Also make sure Category Product Count setting is disabled.

Under Settings > Option > Products
Set Category Product Count to No

Regards,
Knowband Team

Opencart Plugins: Knowband Store
Email: support@knowband.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2016 2:56 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests