Page 1 of 1

Hoe stabiel/zonder problemen is opencart 3 nu?

Posted: Tue Jun 11, 2019 4:11 am
by OlivierNL
He! Zojuist de laatste actieve topics gelezen en het valt mij op dat er redelijk vaak wordt gesproken over dat versie 3 van OpenCart nog best wel problemen (instabiel/installatie) heeft. Hoe staat dat er nu mee?

Re: Hoe stabiel/zonder problemen is opencart 3 nu?

Posted: Wed Jun 12, 2019 7:18 pm
by wrick0
het ligt heel erg aan welke theme je gebruikt, ikzelf vind oc3 een stuk prettiger werken dan de oudere versies. Ik ben onlangs overgestapt van losse oc2 installaties naar een multistore opencart 3. Ik maak gebruik van de journal theme, de meeste nuttige extensions zijn ook allemaal geschikt voor oc3!

Re: Hoe stabiel/zonder problemen is opencart 3 nu?

Posted: Thu Jun 13, 2019 12:02 am
by OlivierNL
Dus qua gebruikersgemak is het een verbetering? Omdat ik twijfelde aan de hoeveelheid activiteit op het Nederlandstalige forum ben ik met mijn vraag ook naar het Engelse deel gestapt. Daar wordt wel gesuggereerd om versie 2 (2.2 en 2.3) te gebruiken.

Merk jij helemaal geen issues bij de installatie of de stabiliteit?

Re: Hoe stabiel/zonder problemen is opencart 3 nu?

Posted: Mon Jun 17, 2019 6:44 am
by psxgamer
Onlangs geupgrade van OC 1.5X + Journal 2 naar OC3.2 + Journal 3. Draait allemaal zonder probleem wetende dat ik nog +20 andere extenties draaien heb.

Als je momenteel OC2 draaien hebt zou ik daar bij blijven. Heb je een oudere versie zou ik aanraden naar OC3 te upgraden. Anders doe je een upgrade en zit je direct met een verouderde versie.

Re: Hoe stabiel/zonder problemen is opencart 3 nu?

Posted: Wed Jun 19, 2019 7:38 am
by OlivierNL
Tnx, ik deel die mening wel!ik heb op dit moment geen opencart draaien en ben daarom op een overige domein alvast begonnen met versie 3 om te kijken waar ik tegen aanloop. ik ben heel erg nieuwsgierig welke plug-ins je gebruikt en zal je daar later een pbtje over sturen.