Page 1 of 1

Weer opnieuw aan de slag met OC maar met welke versie?

Posted: Wed Aug 14, 2019 5:01 pm
by rodeto
Na een lange periode ga ik weer beginnen met OC.
Maar ik vraag mij af welke versie ik het best kan gebruiken? Het is voor een erg kleine webshop, slechts iets van 8 items en dat zijn allemaal kleine trainingen waar mensen alleen maar voor hoeven te betalen. Er zijn geen fysieke leveringen of downloads. Alle betalingen gaan via Mollie.

Welke versie kan ik hier het beste voor gebruiken op dit moment om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten lopen?

Re: Weer opnieuw aan de slag met OC maar met welke versie?

Posted: Fri Aug 16, 2019 9:18 pm
by rodeto
Niemand met een advies? :-\

Re: Weer opnieuw aan de slag met OC maar met welke versie?

Posted: Sat Aug 17, 2019 3:58 am
by psxgamer
De meeste gaan u aanraden om versie 2 te gebruiken omdat dit de meest stabiele is en omdat daar de meeste extenties voor zijn.

Ben zelf van mening als je momenteel een nieuwe site maakt, je best versie 3 gebruikt om te vermijden dat je direct al met een verouderde versie begint te werken.

Minder een probleem voor een kleine website als die van u. Heb een website draaien met multistore functie en een hele resem extenties. Onlangs geupdate van versie 1.5 naar versie 3. Was een heel huzarenstuk waar ik een externe firma voor moeten inschakelen heb. Iets wat je zo lang mogelijk kan uitstellen door direct een recente versie te gebruiken.

Wat ik u nog kan aanraden. Ben je van plan om bepaalde extenties te gebruiken? Zo ja check voor welke OC versie die bestaan. Niet alle extenties zijn bijgewerkt naar OC3.

Re: Weer opnieuw aan de slag met OC maar met welke versie?

Posted: Sat Aug 17, 2019 2:50 pm
by rodeto
Hartelijk dank voor uw advies!