Post by vannie » Mon Feb 08, 2021 6:14 pm

Hallo,

Ik heb de volgende vraag.

Wanneer een klant op een product klikt ziet die een afbeelding met daarnaast de volgende informatie....

Model:
Beschikbaarheid:
Prijs :
Aantal :

Ik wil hier al ook graag meteen de afmeting en eventueel ook het gewicht van het product hebben staan.
Dit is namelijk van belang. Hoe krijg ik dit voor elkaar?

Alvast bedankt

Gr, Remko

New member

Posts

Joined
Fri Jul 13, 2012 5:43 pm

Post by pprmkr » Mon Feb 08, 2021 9:27 pm

Moeilijk te zeggen zo zonder informatie over gebruikte versie en theme.

Globaal:
- Voeg enkele variabelen toe aan de controller product.php die de waardes voor lengte, breedte, hoogte en gewicht, geleverd door het model product, kunnen bevatten.
- Formatteer die waardes naar leesbare tekst door gebruik te maken van de gewicht en formaat classes.
- Tot slot de variabelen tonen in de gebruikte product template.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 08, 2011 11:05 pm
Location - Netherlands

Post by Dutch_guy » Fri Feb 12, 2021 6:29 pm

Daar zijn wel extensies voor: https://www.opencart.com/index.php?rout ... e=0&page=2.

Of even zoeken naar een extensie die de SKU op de productpagina toont. Dan heb je een begin, en kan je die aanpassen naar jouw variabelen.

Image

Free & Paid extensions from Think Twice | Opencart | Hulpmiddelen voor ouderen


Active Member

Posts

Joined
Tue Feb 21, 2012 5:56 pm


Post by vannie » Sat Apr 10, 2021 7:40 pm

Hallo,

ik ben hier bezig met een webshop https://www.tmwierden.nl/index.php?rout ... uct_id=232

Ik wil dus onder MODEL dus ook graag de afmetingen hebben staan, die wel in de 'back-end' worden ingevoerd zeg maar.

Het gaat om opencart Versie 3.0.2.0

Alvast bedankt!
pprmkr wrote:
Mon Feb 08, 2021 9:27 pm
Moeilijk te zeggen zo zonder informatie over gebruikte versie en theme.

Globaal:
- Voeg enkele variabelen toe aan de controller product.php die de waardes voor lengte, breedte, hoogte en gewicht, geleverd door het model product, kunnen bevatten.
- Formatteer die waardes naar leesbare tekst door gebruik te maken van de gewicht en formaat classes.
- Tot slot de variabelen tonen in de gebruikte product template.

New member

Posts

Joined
Fri Jul 13, 2012 5:43 pm

Post by pprmkr » Sun Apr 11, 2021 6:28 pm

Alvast bedankt ? Dus je verwacht de benodigde code ?

Ok, bij deze:
In catalog/controller/product/product.php:
Vóór:

Code: Select all

$data['products'] = array();
Voeg in:

Code: Select all

$data['dit_formaat'] = $this->length->format($product_info['length'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point')) . ' x ' . $this->length->format($product_info['width'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point')) . ' x ' .$this->length->format($product_info['height'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point'));
In catalog/view/theme/JOUW_THEME/template/product/product.twig
Ná:

Code: Select all

<li>{{ text_model }} {{ model }}</li>
Voeg in:

Code: Select all

<li>Formaat: {{ dit_formaat }}</li>

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 08, 2011 11:05 pm
Location - Netherlands

Post by vannie » Thu Apr 22, 2021 9:29 pm

Ow, kwam ik niet zo netjes over . Excuus!

Ik heb de code geprobeerd maar denk dat ik toch iets niet goed doe.
Kan je toevallig zien wat ik fout doe?

Zo staat het nu in de beide bestanden:

$data['share'] = $this->url->link('product/product', 'product_id=' . (int)$this->request->get['product_id']);

$data['attribute_groups'] = $this->model_catalog_product->getProductAttributes($this->request->get['product_id']);

$data['dit_formaat'] = $this->length->format($product_info['length'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point')) . ' x ' . $this->length->format($product_info['width'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point')) . ' x ' .$this->length->format($product_info['height'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point'));

$data['products'] = array();

$results = $this->model_catalog_product->getProductRelated($this->request->get['product_id']);

----------------------------------------------------------

<h1>{{ heading_title }}</h1>
<ul class="list-unstyled">
{% if manufacturer %}
<li>{{ text_manufacturer }} <a href="{{ manufacturers }}">{{ manufacturer }}</a></li>
{% endif %}
<li>{{ text_model }} {{ model }}</li>
<li>Formaat: {{ dit_formaat }}</li>
{% if reward %}
<li>{{ text_reward }} {{ reward }}</li>
{% endif %}
<li>{{ text_stock }} {{ stock }}</li>
</ul>


pprmkr wrote:
Sun Apr 11, 2021 6:28 pm
Alvast bedankt ? Dus je verwacht de benodigde code ?

Ok, bij deze:
In catalog/controller/product/product.php:
Vóór:

Code: Select all

$data['products'] = array();
Voeg in:

Code: Select all

$data['dit_formaat'] = $this->length->format($product_info['length'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point')) . ' x ' . $this->length->format($product_info['width'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point')) . ' x ' .$this->length->format($product_info['height'], $product_info['length_class_id'], $this->language->get('decimal_point'), $this->language->get('thousand_point'));
In catalog/view/theme/JOUW_THEME/template/product/product.twig
Ná:

Code: Select all

<li>{{ text_model }} {{ model }}</li>
Voeg in:

Code: Select all

<li>Formaat: {{ dit_formaat }}</li>

New member

Posts

Joined
Fri Jul 13, 2012 5:43 pm

Post by pprmkr » Thu Apr 22, 2021 10:24 pm

Nee, dat kan ik zo niet zien.
- Hoe en waar voeg je de code toe?
- Wat is het resultaat?
- Zijn er errors?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 08, 2011 11:05 pm
Location - Netherlands

Post by vannie » Sat Apr 24, 2021 6:33 pm

Na lekker door blijven klooien is het mij gelukt. Dank je!!!!
pprmkr wrote:
Thu Apr 22, 2021 10:24 pm
Nee, dat kan ik zo niet zien.
- Hoe en waar voeg je de code toe?
- Wat is het resultaat?
- Zijn er errors?

New member

Posts

Joined
Fri Jul 13, 2012 5:43 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests