Post by Wouterjan » Sun Aug 21, 2011 7:20 pm

Hallo,
Ik heb een bug in het bestel systeem "Er gaat wat fout in je bestelproces met Internet Explorer (versie 8). Als ik in stap 2 zit en dan "Aanpassen" kies van stap 1 werkt de "Verder" button van stap 1 niet meer en zit ik dus vast."

Ik heb versie 1.5.0

IK heb al gezocht op het forum (ook in engels) Maar kan geen oplossing vinden. Kunnen jullie (evt betaald) helpen?

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by i2Paq » Sun Aug 21, 2011 8:38 pm

Welke versie IE?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Wouterjan » Sun Aug 21, 2011 9:07 pm

Versie acht.

( Hij maakt van

Code: Select all

8) 
een smily)

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by Wouterjan » Mon Aug 22, 2011 4:41 pm

Kan iemand hier voor mij naar kijken? En het betaald op lossen? Zojuist weer een klant met IE8 waarbij het niet lukte.
En gaat wat niet goed bij IE8 en het bestellen.

Het gaat om stuiterballen.com

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by i2Paq » Tue Aug 23, 2011 2:18 am

Heb je een test account welke ik kan gebruiken?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Wouterjan » Tue Aug 23, 2011 2:20 am

Ik heb 2 mensen die fout hadden.

1 was bij betaling kiezen er daarna niet meer verder kon. Dat kan komen omdat ze dus bijvoorbeeld bij stap 2 of 3 een edere stap heeft aangepast, en daarna niet meer verder kon.

En bij iemand kwam er bij adres en naam ect telkens te staan dat er niet genoeg tekens waren. Terwijl dat wel het geval was. Maar hier ging het om bestellen zonder account aanmaken.

En dit probleem is waarschijlijk alleen in IE8 Of misschien ook andere IE versies.


Test account kan ik wel aanmaken.
Maar daar is volgens mij geen probleem bij. Want dat heeft de klant toen gedaan, geregistreerd en toen werkte het wel.

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by fsit » Tue Aug 23, 2011 2:34 am

IE9 heeft ook het probleem van stap 2 -> 1 en dan niet verder kunnen. In compatibiliteits modus gaat het wel goed trouwens.

Deze fout zit in je checkout:
HTML1115: X-UA-compatibele metatag (IE=9, IE=8, chrome=1) is genegeerd omdat de documentmodus al is voltooid.
fastbutton?url=https%3A%2F%2Fstuiterballen.com%2Findex.php%3Froute%3Dcheckout%2Fcheckout&size=small&count=true&annotation=&hl=nl&jsh=r%3Bgc%2F23217085-590ae8cc
maar weet niet of dit de oorzaak is. Hopelijk heb je er wat aan.

Op F5 drukken in je checkout lost het stap 2 -> 1 -> 2 wel op.

New member

Posts

Joined
Mon Jul 25, 2011 12:44 am

Post by Wouterjan » Tue Aug 23, 2011 2:37 am

fsit wrote:IE9 heeft ook het probleem van stap 2 -> 1 en dan niet verder kunnen. In compatibiliteits modus gaat het wel goed trouwens.

Deze fout zit in je checkout:
HTML1115: X-UA-compatibele metatag (IE=9, IE=8, chrome=1) is genegeerd omdat de documentmodus al is voltooid.
fastbutton?url=https%3A%2F%2Fstuiterballen.com%2Findex.php%3Froute%3Dcheckout%2Fcheckout&size=small&count=true&annotation=&hl=nl&jsh=r%3Bgc%2F23217085-590ae8cc
maar weet niet of dit de oorzaak is. Hopelijk heb je er wat aan.

Op F5 drukken in je checkout lost het stap 2 -> 1 -> 2 wel op.
Hmm klinkt erg veel belovend maar gaat helaas mijn script pet te boven.
Ik weet wel dat f5 wel werkt maar dat dan alle gegevens weer leeg zijn.

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by fsit » Tue Aug 23, 2011 3:15 am

In IE8 heb ik die foutmelding niet. Mijn advies is om de makers van de template vragen er naar te laten kijken. Helaas ben ik ook geen programmeur.

New member

Posts

Joined
Mon Jul 25, 2011 12:44 am

Post by Wouterjan » Tue Aug 23, 2011 3:27 am

Volgens mij is dit gewoon de default template. dat gedeelte wel teminste.

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by Wouterjan » Wed Aug 24, 2011 2:05 am

Maar is hier iemand die hier eventueel voor in de code kan kijken en fixen? Eventueel betaald. Want dit is wel erg vervelend :)

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by fsit » Wed Aug 24, 2011 5:00 am

Je zou het eens bij http://www.janssencox.nl/ kunnen proberen. Zij hebben o.a. de iDeal module gebouwd. Verder heb ik geen ervaring met hun dienstverlening.

New member

Posts

Joined
Mon Jul 25, 2011 12:44 am

Post by Wouterjan » Fri Aug 26, 2011 6:24 pm

Weet iemand of http://www.janssencox.nl/ op vakantie zijn oid? Reageren helaas niet.

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by i2Paq » Fri Aug 26, 2011 6:56 pm

Wouterjan wrote:Weet iemand of http://www.janssencox.nl/ op vakantie zijn oid? Reageren helaas niet.
Tja, en bellen gaat ook niet, erg slordig.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Wouterjan » Fri Aug 26, 2011 8:04 pm

Weet iemand anders nog iemand die erg goed en bekend is met OC? Moet echt even iemand hebben die wat bugs/fouten kan fixen.

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by i2Paq » Fri Aug 26, 2011 11:44 pm

PM zrxRaver eens, maar of hij tijd heeft?

Anders OCYvone2.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by victorj » Sat Aug 27, 2011 3:54 am

Heb je in de dir ideal de directory temp 777 rechten gegeven en het bestand in die dir ook 777 gemaakt.
Dit heeft het bij mij opgelost

suc6 victor

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Wouterjan » Wed Aug 31, 2011 7:29 pm

Ja, maar het probleem zit al eerder.
Iemand die betaald kan kijken en aller eest het precieze probleem wat er fout gaat in kaart kan brengen? En daarna kan kijken of die het kan oplossen?

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests