Post by mussa » Mon Jun 04, 2018 1:31 am

Hi

newbie here. In Admin when adding a parent category to a new sub category I can see in the parent category the list of all categories. However when I select one from the list nothing happens. Even if I add the parent category manually it does not save it. What am I doing wrong or is this a bug. It tried in both chrome and IE but no luck.

UPDATE: I noticed this does not work in the admin panel on the opencart demo so I assume this is a bug. Is there a fix?

Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 02, 2018 8:37 pm

Post by straightlight » Mon Jun 04, 2018 8:18 pm

Duplicated topic.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by mussa » Tue Jun 05, 2018 1:19 am

yes could you please delete the other I created. However is this a known bug?

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 02, 2018 8:37 pm

Post by IP_CAM » Tue Jun 05, 2018 5:32 am

I noticed this does not work in the admin panel on the opencart demo so I assume this is a bug.
Well, not much works in the OpenCart Admin Demo Site, otherways,
that Demo Site would be full of crab already . :D
So, better never draw conclusions, based on a first impression, if
this would be a BUG, you would find other postings on this around here.
or then at least on github.com, where the real action exists:
https://github.com/opencart/opencart/commits/master
---
Good Luck ;)
Ernie

I am no longer active at the Forum. Please do NOT send me Personal Mails,
they will no longer be replied to.
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
4'160 + FREE OC Extensions, on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by mussa » Wed Jun 06, 2018 2:32 am

Thanks IP_CAM you are a star.

The following commit on Github fixed it:
https://github.com/opencart/opencart/co ... d7dd200b23

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 02, 2018 8:37 pm

Post by akashNagrawal » Tue Aug 27, 2019 7:18 pm

mussa wrote:
Wed Jun 06, 2018 2:32 am
Thanks IP_CAM you are a star.

The following commit on Github fixed it:
https://github.com/opencart/opencart/co ... d7dd200b23
Hi,
I am facing the same issue on OC 3.0.2 with autofill feature.
Could you please tell me how did you fix the issue with the above Github commit?
As I see, this commit is made for OC 3.1.0.0 .
What I really mean to ask is that, did you just replace the entire common.js code with this new commit? If not then what changes did you made?

I would really appreciate if you could help me out of this issue. Thanks

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 26, 2019 1:13 am

Post by codexwindow » Mon Jan 18, 2021 4:08 am

I am also facing same issue opencart Version 3.0.3.3

I have increased the limit from the category as well.
From there I can just show some categories but still most of categories are not showing after pressing initial character...

I have gone through multiple post but still stuck on this.
Could you please help me? :( :( :( :(

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 03, 2020 11:09 am

Post by thekrotek » Mon Jan 18, 2021 4:34 pm

codexwindow wrote:
Mon Jan 18, 2021 4:08 am
I am also facing same issue opencart Version 3.0.3.3

I have increased the limit from the category as well.
From there I can just show some categories but still most of categories are not showing after pressing initial character...

I have gone through multiple post but still stuck on this.
Could you please help me? :( :( :( :(
If you're not able to solve the certain issue yourself you can always ask for commercial support.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by xxvirusxx » Mon Jan 18, 2021 4:40 pm

Limit 5 to autocomplete is a bad idea...when should have a scroll bar.....

My converted modules | Buy me a beer | Opencart upgrade service


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Location - România

Post by khnaz35 » Mon Jan 18, 2021 11:04 pm

akashNagrawal wrote:
Tue Aug 27, 2019 7:18 pm
What I really mean to ask is that, did you just replace the entire common.js code with this new commit? If not then what changes did you made?
You could simply download the code and use some file difference checker tool to compare both files.

Urgent Questions shoot here: khnaz35@gmail.com
Enjoy nature ;) :) :-*


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 27, 2018 11:30 pm
Location - Malaysia
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests