Post by jainyuvraj_opencart » Sat Apr 18, 2020 12:58 am

Hello,

I was running a OC 3.0.2.0 version, till yesterday all was working fine. All orders are coming well on my store.

But suddenly since today I am getting an error -> AUTHNET AIM CURL ERROR: Empty Gateway Response

Not sure what is the issue and how I can fix this, anyone can help me on this?

Thanks.


Posts

Joined
Sun Nov 24, 2019 8:32 pm

Post by straightlight » Sat Apr 18, 2020 7:30 pm

Opencart no longer supports core payment extension modules reliable to a service provider. Please visit the Marketplace for updated extensions such as Authorize.net AIM .

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by head_dunce » Sat Apr 18, 2020 11:27 pm

Check your Apache logs, I had a problem where curl would timeout every once in a while with Authorize.net -- I increased the timeout from 10 to 20 seconds

Jim
https://www.carguygarage.com
Yahoo Store since 2006 moved to OpenCart on January 24, 2020


Active Member

Posts

Joined
Thu Apr 04, 2019 11:50 pm

Post by paulfeakins » Mon Apr 20, 2020 6:19 pm

jainyuvraj_opencart wrote:
Sat Apr 18, 2020 12:58 am
I am getting an error -> AUTHNET AIM CURL ERROR: Empty Gateway Response
Where is the error? In OpenCart or in the payment gateway login area?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests