Post by JacoJVR » Wed Feb 10, 2021 11:45 am

Hi Goo day

i Really need someone's help, my One page check on my store is giving me a error, please see attachment. I Have contacted the theme developer and they say it is a cache problem from the hosting provider. The hosting Provider is saying it is the theme developers that is the problem. Can some one please advise what must i do please.

Thank you

Attachments

Untitled.jpg

Untitled.jpg (339.9 KiB) Viewed 668 times


New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by by mona » Wed Feb 10, 2021 12:11 pm

Have you checked your SEO ?

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by JacoJVR » Wed Feb 10, 2021 5:51 pm

HI

I have i even deleted a SEO Module that i have install, but still doing the same thing

Thank you

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by xxvirusxx » Wed Feb 10, 2021 6:15 pm

See if work if you disable SEO URL.

My converted modules | Buy me a beer | Opencart upgrade service


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Location - România

Post by paulfeakins » Wed Feb 10, 2021 6:30 pm

Switch to the default theme and see if it still happens there, if not, it's your theme.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by JacoJVR » Wed Feb 10, 2021 7:08 pm

Hi

I have switch to default theme still doing the same thing, so it is not the theme, sorry for asking but where do i disable SEO URL.

Thanks

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by Majnoon » Wed Feb 10, 2021 7:29 pm

Have you cleared you theme cache and refresh the modifications after removing the SEO module?

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 05, 2021 8:29 pm

Post by JacoJVR » Wed Feb 10, 2021 7:37 pm

Yeas i have done also did not work, sorry, i just want to get my site work again and im to developer , i have to do everything my self

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by JacoJVR » Wed Feb 10, 2021 7:38 pm

sorry wrong spelling, im no developer, i have do it my self.

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by khnaz35 » Wed Feb 10, 2021 7:49 pm

What is the error in your error log?

Urgent Questions shoot here: khnaz35@gmail.com
Enjoy nature ;) :) :-*


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 27, 2018 11:30 pm
Location - Malaysia

Post by khnaz35 » Wed Feb 10, 2021 7:52 pm

JacoJVR wrote:
Wed Feb 10, 2021 7:08 pm
sorry for asking but where do i disable SEO URL.

Thanks
System > setting > click on edit and then under server tab see the option for SEO URL and disable it.

Urgent Questions shoot here: khnaz35@gmail.com
Enjoy nature ;) :) :-*


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 27, 2018 11:30 pm
Location - Malaysia

Post by JacoJVR » Thu Feb 11, 2021 3:33 am

Hi Good day

i have disable the SEO, but still doing the same thing

Thanks

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by JacoJVR » Thu Feb 11, 2021 3:42 am

Hi

Here is the error log

2021-02-10 5:30:49 - PHP Unknown: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/jacojv/public_html/catalog/model/extension/payment/pp_express.php on line 330

tel me if i read it correct, there is a problem with pay pal express, if i unstall it it will probably fix it.

Thanks

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by sw!tch » Thu Feb 11, 2021 4:51 am

Unlikely related to your checkout issue. Usually what you have going on is related to an extension such as a onepage checkout. Any onepage checkout extensions installed?

what's your .htaccess look like?

You can fix the "deprecated" PayPal issue with a 5 second google search, its just syntax change.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by JacoJVR » Thu Feb 11, 2021 5:18 am

Hi

This is what my .htaccess look like please advise Thank you. i do not understand what it is saying so if you can me to understand and what must i do then i will appreciate it. Also my Theme and one page checkout came from Extension Bazzaar and even they couldn't help me.

# 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled.

# 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess.

# For any support issues please visit: http://www.opencart.com

Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "(?i)((\.tpl|.twig|\.ini|\.log|(?<!robots)\.txt))">
Require all denied
## For apache 2.2 and older, replace "Require all denied" with these two lines :
# Order deny,allow
# Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
# If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/

RewriteBase /
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=extension/feed/google_base [L]
RewriteRule ^system/storage/(.*) index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !on
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[0-9]+\..+\.cpaneldcv$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
RewriteRule (.*) https:www.//%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

### Additional Settings that may need to be enabled for some servers
### Uncomment the commands by removing the # sign in front of it.
### If you get an "Internal Server Error 500" after enabling any of the following settings, restore the # as this means your host doesn't allow that.

# 1. If your cart only allows you to add one item at a time, it is possible register_globals is on. This may work to disable it:
# php_flag register_globals off

# 2. If your cart has magic quotes enabled, This may work to disable it:
# php_flag magic_quotes_gpc Off

# 3. Set max upload file size. Most hosts will limit this and not allow it to be overridden but you can try
# php_value upload_max_filesize 999M

# 4. set max post size. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value post_max_size 999M

# 5. set max time script can take. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_execution_time 200

# 6. set max time for input to be recieved. Uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_input_time 200

# 7. disable open_basedir limitations
# php_admin_value open_basedir none

# BEGIN cPanel-generated php ini directives, do not edit
# Manual editing of this file may result in unexpected behavior.
# To make changes to this file, use the cPanel MultiPHP INI Editor (Home >> Software >> MultiPHP INI Editor)
# For more information, read our documentation (https://go.cpanel.net/EA4ModifyINI)
<IfModule php7_module>
php_value default_charset "UTF-8"
php_value memory_limit 120M
php_value max_execution_time 36000
php_value upload_max_filesize 1000M
php_value mysql.connect_timeout 20
php_flag session.auto_start Off
php_flag session.use_only_cookies On
php_flag session.use_cookies On
php_flag session.use_trans_sid Off
php_value session.cookie_httponly "1"
php_value session.gc_maxlifetime 3600
php_flag display_errors On
php_value max_input_time 600
php_value max_input_vars 1000
php_value post_max_size 128M
php_value session.save_path "/var/cpanel/php/sessions/ea-php73"
php_flag zlib.output_compression On
</IfModule>
<IfModule lsapi_module>
php_value default_charset "UTF-8"
php_value memory_limit 120M
php_value max_execution_time 36000
php_value upload_max_filesize 1000M
php_value mysql.connect_timeout 20
php_flag session.auto_start Off
php_flag session.use_only_cookies On
php_flag session.use_cookies On
php_flag session.use_trans_sid Off
php_value session.cookie_httponly "1"
php_value session.gc_maxlifetime 3600
php_flag display_errors On
php_value max_input_time 600
php_value max_input_vars 1000
php_value post_max_size 128M
php_value session.save_path "/var/cpanel/php/sessions/ea-php73"
php_flag zlib.output_compression On
</IfModule>
# END cPanel-generated php ini directives, do not edit

# php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit
# Set the “ea-php56” package as the default “PHP” programming language.
<IfModule mime_module>
AddHandler application/x-httpd-ea-php56 .php .php5 .phtml
</IfModule>
# php -- END cPanel-generated handler, do not edit

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by JacoJVR » Thu Feb 11, 2021 5:33 am

Hi

Sorry it seems to me that the problem is at the PHP Version that im running what must the PHP Verion be, and can it be the problem.

Thanks

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by by mona » Thu Feb 11, 2021 6:18 am

It is working now

Attachments

Screen-Shot-2021-02-10-at-22.16.49.png

Screen-Shot-2021-02-10-at-22.16.49.png (126.83 KiB) Viewed 396 times


DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by JacoJVR » Thu Feb 11, 2021 6:33 am

Hi Mona

Thank you, but can i ask something sorry, what i'm doing wrong because if i do it then it give me the error, but if you do it then there is nothing wrong, i have cleare the browser cache, theme and modification. i have even tried a diffrent browser and still doing the samething.

sorry for asking

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am

Post by by mona » Thu Feb 11, 2021 6:50 am

It was not working when I originally checked.
If it is still not working for you then check your headers

viewtopic.php?f=201&t=207498#p737358

To be honest I was just giving some extra info to sw!tch and xxvirusxx - this is much more their area than mine.

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by JacoJVR » Thu Feb 11, 2021 9:49 am

HI Mona

Just to let you know i tried that still not working but i will play around and see if i cant fix the problem.

Thanks

New member

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2019 1:03 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests