Post by SirHelsinki » Thu Feb 25, 2021 11:29 pm

Hi,
I have installed a Custom prduct designer
https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=37119
But I get error and I can't get it to work. And I have tried to get help from the one I got it from but they won't help... What should I do?

I have op 3.0.3.2

Look at the pic...

Attachments

error.jpg

error.jpg (59.98 KiB) Viewed 221 times


New member

Posts

Joined
Sun Apr 26, 2020 1:16 pm

Post by kestas » Fri Feb 26, 2021 12:06 am

Have you contacted the extension developer?

Custom OpenCart modules and solutions. You can write PM with additional questions... Extensions you can find here


Active Member

Posts

Joined
Tue Oct 12, 2010 2:23 am

Post by SirHelsinki » Fri Feb 26, 2021 12:13 am

Yes but they say it's not wrong in the extension..

But this came after the insalled the extension..

So what could I do now?

New member

Posts

Joined
Sun Apr 26, 2020 1:16 pm

Post by mikeinterserv » Fri Feb 26, 2021 12:45 am


Active Member

Posts

Joined
Thu May 28, 2020 6:55 am
Location - Wales

Post by paulfeakins » Fri Feb 26, 2021 7:37 pm

SirHelsinki wrote:
Fri Feb 26, 2021 12:13 am
Yes but they say it's not wrong in the extension..
Even so, you should be able to get a refund here: https://www.opencart.com/index.php?rout ... rt/contact

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: Emanuel.C and 28 guests