Post by airbrush » Thu May 06, 2021 2:05 am

Hi,
I have suddenly has some errors appear on a website that was working ok do you have any ideas please? The website is theantiquesattic.co.uk

New member

Posts

Joined
Fri Mar 18, 2011 5:38 am

Post by OSWorX » Thu May 06, 2021 2:31 am

Are we here all fortunetellers?
Using some kind of crystal ball?

Please read this viewtopic.php?f=176&t=200480 before you come back.

Full Stack Web Developer :: Dedicated OpenCart Development & Support DACH Region
Contact for Custom Work / Fast Support.


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by airbrush » Thu May 06, 2021 2:34 am

sorry to have asked but as a lot on here have so much more experience than I do I thought someone else may have had the same issue and be kind enough to pass on their experience so I at least have a starting point but from you comment I can see this maynot be a helpful forum

New member

Posts

Joined
Fri Mar 18, 2011 5:38 am

Post by mikeinterserv » Thu May 06, 2021 4:49 am

So if it was working OK, then you or your hosting company did something.
Find out what.
Did you add or enable any extensions, modifications etc.

Active Member

Posts

Joined
Thu May 28, 2020 6:55 am
Location - Wales

Post by Cue4cheap » Thu May 06, 2021 6:40 am

airbrush wrote:
Thu May 06, 2021 2:34 am
sorry to have asked but as a lot on here have so much more experience than I do I thought someone else may have had the same issue and be kind enough to pass on their experience so I at least have a starting point but from you comment I can see this maynot be a helpful forum
We are helpful but you need to help yourself too. i.e. Tell us what OSWorX linked you.
We can guess but you get better guesses /advice if you tell what version. What extensions. Also in this case what changed. i.e. did you add something? did your webhost change something? What did you do to try and figure out the issue?
Etc.
Mike

cue4cheap not cheap quality


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 4:45 am

Post by paulfeakins » Thu May 06, 2021 7:20 pm

airbrush wrote:
Thu May 06, 2021 2:34 am
sorry to have asked but as a lot on here have so much more experience than I do I thought someone else may have had the same issue and be kind enough to pass on their experience so I at least have a starting point but from you comment I can see this maynot be a helpful forum
You think we can help you just from "help I have some errors"?

If you want help you'd better give us more info, such as what exactly the errors were ...

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests