Annytab Fortnox

Annytab Fortnox
Annytab Fortnox är ett tillägg som kan användas för att exportera ordrar från OpenCart till Fortnox och för att synkronisera lagersaldon mellan OpenCart och Fortnox. Syftet med denna integration mellan OpenCart och Fortnox är att minska manuellt administrationsarbete. Alla processer loggas för att du skall se vad som händer och för att underlätta felsökning. Du kan exportera ordrar, exportera lagersaldon, importera lagersaldon och rensa loggar via administrationsgränsnittet eller automatiskt via Cron-jobb.

Export av ordrar
Ordrar från alla dina butiker med en viss orderstatus exporteras till Fortnox, en order markeras som exporterad i databasen om exporten lyckades. Kunder och artiklar (produkter) kommer att läggas till eller uppdateras. Konton, leveransvillkor, betalningsvillkor, leveransmetoder, valutor och enheter kommer att läggas till i Fortnox om de inte finns redan.

Synkronisering av lagersaldon
Du kan exportera lagersaldon från OpenCart till Fortnox eller importera lagersaldon från Fortnox till OpenCart, ditt val beror på var dina lagersaldon är mest korrekta. Alla produkter i din OpenCart-butik kommer att genomsökas, produkter som inte existerar i Fortnox kommer att läggas till. Produkter i OpenCart måste ha en unik identifierare (ean, isbn, mpn eller sku) för att det skall gå att matcha produkter mellan OpenCart och Fortnox.

Om du idag använder "modell" som artikelnummer kan du enkelt uppdatera "sku" för alla dina produkter med följande databasfråga: UPDATE `[DATABASENAME]`.`[DB_PREFIX]_product` SET `sku` = `model`;

Du behöver en licens (integration) från Fortnox för att kunna använda detta tillägg. Fler funktioner kan läggas till i framtiden, beror på intresset för det här tillägget.

What customers say about Annytab Fortnox

Johan H
Letat länge efter en OC -> Fortnox koppling, testat andra som inte fungerade, denna gör det den skall göra och man blir alltid glad att inget strular.
~Johan H
Ulf, LilonAB
Great extension! It helps me save alot of time. Easy to use. And thank you for great and fast support when I had questions and requests. Best regards / Ulf LilonAB (lilon.shop)
~Ulf, LilonAB
Buy
Price
$300.00

  • Developed by OpenCart Community
  • 12 Months Free Support
  • Documentation Included

Rating

Compatibility
3.0.0.0, 3.0.1.1, 3.0.1.2, 3.0.2.0, 4.0.0.0_b, 3.0.3.0, 3.0.3.1, 3.0.3.2, 3.0.3.3, 3.0.3.5, 3.0.3.6, 3.0.3.7

Last Update
6 May 2021

Created
5 Oct 2020
3 Sales
3 Comments
annytab
annytab
Member since: 19 Jul 2020

View all extensions Get Support